Forelvissen

Pak je agenda erbij en zet zondag 23 juni 2024 in je agenda. Waarom? Omdat het tijd is voor een spetterende visactiviteit van onze gezellige buurtvereniging. Deze dag gaan we beleven aan de forelvisvijver. Locatie: Katsberg 26, 5768 RH Meijel.

 

Dus trek je (vissers)schoenen aan en kom op eigen gelegenheid naar deze prachtige plek. We verzamelen om 9.30 en gaan om 10.00 ons vermaken met een heerlijke visactiviteit die duurt tot 14.00 uur. En weet je wat het leuke is? Iedereen is welkom, of je nu een doorgewinterde visser bent of gewoon gezellig mee wilt doen voor de sfeer of wanneer je alleen wilt wandelen in de omgeving en koffie wilt drinken. 

 

Je kunt je eigen hengel meenemen en je vistalenten laten zien, of je kunt er een huren ter plaatse voor slechts €6,50. Hoe handig is dat? Zo hoef je je geen zorgen te maken als je geen hengel hebt, maar kun je toch volop genieten van het vissen.

 

We vragen een kleine bijdrage van €6,- per persoon, zelfs als je alleen komt om te genieten van de gezelligheid en/of voor een wandeling. Dit om jullie tijdens deze activiteit nog te kunnen voorzien van iets lekkers te eten en te drinken. 

 

En hier is nog een leuk weetje: meerdere mensen kunnen met één hengel vissen, dus wees niet bang om je vismaatjes uit te dagen voor een competitie!

 

Maar wacht niet te lang, want we hebben maar 40 visplekken beschikbaar. Dus zorg ervoor dat je op tijd bent om je favoriete visplek te claimen, want wie het eerst komt wie het eerst maalt. 

 

VOORBEELD.

1 gezin bestaat uit 4 personen waarvan er 3 gaan vissen en gebruik maken van 1 visplek. Ze hebben een eigen hengel.
Eigen bijdrage word dan 4 × 6 euro en 1 visplek wordt gereserveerd.

 

 

Aanmelden kan hieronder. Tot dan!   LET OP:  VOL IS VOL !