Jeugdweekend 2019 - Voor klein en groot

Het is iets waar de kinderen van Bosseve altijd naar uit kijken. Ons legendarische Jeugdweekend dat we om het jaar organiseren. Dit jaar gaat het weer gebeuren! Vrijdagavond, zaterdag de gehele dag en de zondagmorgen aanstaande 30 augustus t/m 1 september. Geheel verzorgd met 2 overnachtingen, eten en activiteiten op een mooi buitenverblijf in Bocholt net over de grens.

Hier gaan we naar toe:
https://www.sloerodoe.be/

Het thema is "Battle of Belgium". Niet gewelddadig natuurlijk, maar wel spannend, uitdagend, veelal in de buitenlucht en in de sfeer van de regio waarin we verblijven. Het programma voor de kleinere en grotere kinderen wordt op maat ingevuld. Denk aan hutten bouwen, naar zwembad, waterspellen, lasergamen, levend stratego, etc...

Onderstaande alles zeggende tekst van voormalig bestuurslid René Peeters hebben we nog eens uit de kast gehaald. Laat je kind deze tekst lezen of lees het voor!

Je kunt het je nu nog niet voorstellen maar wij weten het zeker…..
Na de eerste lange weken van school in het nieuwe jaar te hebben doorstaan, hebben jullie het als jeugd van Bosseve ècht wel dubbel en dwars verdiend om weer eens lekker uit je dak te gaan. Je hoofd verlangt maar naar één ding: als geen ander plezier maken, je longen vol te zuigen met de zuivere lucht der natuur, ongeremd rondrennen, springen, koprollen, uitdagingen aangaan, creatief bezig zijn en vooral lachen…lachen en nog eens lachen. Study – life balance wordt dat genoemd !
Eventjes de regelmaat waaraan jij je de afgelopen weken aan hebt onderworpen, volledig de kop indrukken. Er moet namelijk drastisch tijd vrij gemaakt worden om onvergetelijke jeugdherinneringen aan je leven toe te voegen. Wij als bestuur van Buurtvereniging Bosseve begrijpen dat als geen ander. Onze vele ervaringsdeskundigen van de afgelopen jaren zullen het op alle fronten met ons eens zijn.

De energy rush die je door je aderen voelt vloeien, wanneer je live in een 4D wereld geplaatst wordt, met voor jou bekende en zeker ook nog onbekende vrienden, vriendinnen , leeftijd- en buurtgenoten is verslavend. Deze aankondiging leidt dan voor velen ook meteen tot een onnavolgbare drang om aan de opvoeders te vragen, deze tweejaarlijkse gebeurtenis kosten wat kost mee te mogen maken.
Verhalen van ouders van niet te vermijden puppy oogjes met het hoofd in scheve stand, plechtige toezeggingen dat zonder enige aarzeling, voor het slapen gaan onder de super schone en hygiënische douchevoorzieningen gesprongen dient te worden, getuigen van de onbedwingbare drang naar deze onvergetelijke en niet te mogen missen jeugd ervaring.

Professionele begeleiding die het beste met de jeugd voor heeft, geeft je als ouder en verzorger ook een verdiende adempauze. Want één ding is zeker…. de batterijen van de laptops en mobieltjes zullen meer dan voldoende kans krijgen om op te laden. Daarentegen zullen de batterijen van de jeugdige deelnemers op zondagmiddag zeer zeker 100% op reserve staan.

Aarzel niet, geef je nu snel op en reserveer alvast een plek in deze herberg van plezier, welke op nog geen half uurtje verwijderd is van het pittoreske Bosseve. Gewoon omdat het kan, jullie het verdienen en het geheel mede mogelijk wordt gemaakt door de gezelligste Buurtvereniging van Bosseve. Daar willen jullie toch ook actief bij horen !!!

Voor wie?
Alle kinderen vanaf 6 t/m 17 jaar kunnen mee doen. Het programma wordt deels qua uitdaging en sensatie op de leeftijd afgestemd. 

Detail informatie
1 week voor vertrek ontvangen de ouders een e-mail met gedetailleerde informatie over wat mee te nemen. En hoe laat we met auto's vertrekken vanaf het Kerkplein.


Eigen bijdrage
De eigen bijdrage is vastgesteld op 15 euro per kind. Deze dient voor 22 augustus overgemaakt te zijn op NL47RABO 0176996273. Ter name van Bosseve, onder vermelding van Jeugdweekend 2019.

Aanmelden (kan uiterlijk tot 20 augustus)
In verband met de organisatie is aanmelden alleen mogelijk voor het hele weekend, dus niet voor een deel daarvan. 

Nu aanmelden

Let op: zet onderaan vinkje aan voor ontvangen  kopie, dan ontvang je ook bevestiging via email.