Jeugdweekend 2024 - Voor klein en groot

Het is iets waar de kinderen van Bosseve altijd naar uit kijken. Ons legendarische Jeugdweekend dat we om het jaar organiseren. Dit jaar gaat het weer gebeuren! Vrijdagavond, zaterdag de gehele dag en de eerste helft van de zondag aanstaande 13 t/m 15 september. Geheel verzorgd met 2 overnachtingen, eten, drinken en activiteiten op een mooi buitenverblijf in Bocholt net over de grens.

Hier gaan we naar toe:
https://www.sloerodoe.be/

Het thema is nog een verrassing.. Het programma voor de kleinere en grotere kinderen wordt op maat ingevuld. Er worden groepjes gemaakt, met elk een paar enthousiaste begeleiders. Uiteraard ontbreken dingen als lekker eten, muziek, snoep en kampvuur niet.

Voor wie?
Alle kinderen vanaf 6 t/m 17 jaar kunnen mee doen. Het programma wordt qua uitdaging en sensatie op de leeftijd afgestemd. 

Vertrek tijd en detail informatie
Verzamelen tussen 18:00 en 18:15 op het Kerkplein (zorg dat je al avond eten gehad hebt).
We vertrekken daar uiterlijk om 18:30. Een week voor vertrek ontvangen de ouders een e-mail met gedetailleerde informatie over wat mee te nemen. Ontvang je geen mail neem dan even contact op.


Eigen bijdrage

De eigen bijdrage is vastgesteld op 17,50 euro per kind. Deze dient voor 10 augustus overgemaakt te zijn op NL47RABO 0176996273. Ter name van Bosseve, onder vermelding van Jeugdweekend 2024.

Aanmelden
In verband met de organisatie en de groepjes is aanmelden alleen mogelijk voor het hele weekend, dus niet voor een deel daarvan. Tussentijds ophalen van een kind voor b.v. sport training kan dat weekend dus niet ! Hierop kunnen wij geen uitzonderingen maken. Laat het dus tijdig weten aan je sportclub.
Tijdens het weekend maken we foto's van de kinderen. Mocht je dat niet willen, vul dat dan in bij de aanmelding.

LET OP
Heb je bij aanmelding ingevuld dat je de eigen kind(eren) op de heenweg kunt brengen en/of eventueel kinderen mee kunt nemen? Dan rekenen wij daarop bij het aantal beschikbare auto's!