Jeugdweekend 2022 - Voor klein en groot

DE BOSSEVER PARTY TRIP !

Het is iets waar de kinderen van Bosseve altijd naar uit kijken. Ons legendarische Jeugdweekend dat we om het jaar organiseren. Dit jaar gaat het weer gebeuren! Vrijdagavond, zaterdag de gehele dag en de eerste helft van de zondag aanstaande 9 t/m 11 september. Geheel verzorgd met 2 overnachtingen, eten, drinken en activiteiten op een mooi buitenverblijf in Bocholt net over de grens.

Hier gaan we naar toe:
https://www.sloerodoe.be/

Het thema is de  "Bossever Party Trip". Feesten-feesten-feesten het mag weer en we gaan het daarom op alle manieren doen. Alle denkbare feestmomenten proppen wij in een lachwekkend weekend in de buitenlucht vol plezier. Het programma voor de kleinere en grotere kinderen wordt op maat ingevuld. Er worden groepjes gemaakt, met elk een paar enthousiaste begeleiders..

Het programma is deels een verrassing, maar iedereen kan echt overal aan meedoen (wat hij/zij wil). Uiteraard ontbreken dingen als lekker eten, muziek, snoep en kampvuur niet. Onderdeel voor iedereen is in ieder geval een bezoek aan het mooie buiten zwembad met glijbanen van Goolderheide.

Voor wie?
Alle kinderen vanaf 6 t/m 17 jaar kunnen mee doen. Het programma wordt qua uitdaging en sensatie op de leeftijd afgestemd. 

Vertrek tijd en detail informatie
Verzamelen tussen 18:00 en 18:15 op het Kerkplein (zorg dat je avond eten al gehad hebt).
We vertrekken daar uiterlijk om 18:30.  1 week voor vertrek ontvangen de ouders een e-mail met gedetailleerde informatie over wat mee te nemen. Ontvang je geen mail neem dan even contact op.


Eigen bijdrage

De eigen bijdrage is vastgesteld op 17,50 euro per kind. Deze dient voor 10 augustus overgemaakt te zijn op NL47RABO 0176996273. Ter name van Bosseve, onder vermelding van Jeugdweekend 2022.

Aanmelden (kan uiterlijk tot 25 augustus)
In verband met de organisatie en de groepjes is aanmelden alleen mogelijk voor het hele weekend, dus niet voor een deel daarvan. Tussentijds ophalen van een kind voor b.v. sport training kan dat weekend dan dus niet ! Hierop kunnen wij geen uitzonderingen maken. Laat het dus tijdig weten aan je sportclub.
Tijdens het weekend maken we foto's van de kinderen. Mocht je dat niet willen, vul dat dan in bij de aanmelding.

Rijden
We zoeken nog een aantal ouders die mee willen brengen op vrijdag en ophalen zondagmiddag.
Het is circa 20 km. Heb je naast de eigen kind(eren) nog plek in de auto, vul dat dan in bij aanmelden. Dank alvast !