Evenementen programma 2019

Buurt barbecue Bosseve 

16  juni, vanaf 15;30, cafe Aod Bosseve
Weer eens tijd voor een gewoon gezellige buurt BBQ op Bosseve !
Lekker wat eten, drinken, muziek en een leuk springkussen voor de kleintjes. En natuurlijk lekker bijpraten met iedereen. En moeders...dat is lekker punten scoren zo!!! Leuke verrassing en je hoeft niet extra te sloven in de keuken met vaderdag !
Aanmeldtermijn gesloten

Jeugdweekend voor de hele jeugd

30  augustus t/m 1 september
We gaan weer op pad met de hele jeugd van Bosseve! Gezellig met 2 overnachtingen op een mooie plek in België net over de grens. Voor alle kinderen vanaf 6 jaar t/m 17. 

De foute ladies night !

25 oktober
Speciaal voor alle zogenaamde dames van Bosseve. Een epische girls night out met alles erop en eraan. Meer informatie volgt.

Sinte Merte: iedereen is welkom !

11 november
Op MAANDAGAVOND 11 november organiseren we voor de hele buurt weer Sinte Merte. Zoals elk jaar een prachtige lampionnen-tocht die eindigt bij onze brandstapel op de hoek Pinksterbloemstraat-Veldbloemstraat. Sinte Merte rijdt natuurlijk voorop met zijn paard! Deelname is gratis voor leden en niet leden.

Sinterklaas komt naar de kindjes van Bosseve!

1 december
Ja hoor, we hebben alweer een bericht gekregen van Trappadouli. Ook dit jaar zal de Sint ons weer een bezoek brengen. Wil je daar ook bij zijn? Dat kan. Gratis voor leden en niet leden

Wat hebben we al gedaan?