Evenementen programma 2019

Pool Clinic voor grotere jeugd

23 februari 13:30
Speciaal voor de wat oudere jeugd vanaf 10 jaar hebben we dit jaar een extra uitje kunnen regelen. Een Pool Clinic bij House of Billiards aan de Maaspoort! Bij de uitleg van het spel zullen Cyriel (2e op NK) en Lynn (meervoudig kampioen meiden) aanwezig zijn! Beperkt aantal plaatsen-vol is vol.

Bierproef avond (n.t.b.)

22 maart 19:00
Een gezellige bierproefavond zoals je die van ons gewend bent. 
Gezellig een assortiment speciale Brand biertjes proeven met uitleg van een professionele bier-verteller en daarna lekker doorhangen.

ALV - Algemene Leden Vergadering

11 maart - 20:00
Wil je weten of het bestuur de zaakjes goed op orde heeft? Kom dan naar de ALV. Ook als je ideeën hebt over evenementen of de financiële stukken wilt inzien.

NL doet!

16 maart
Het bestuur van Bosseve ruimt zijn opslagplaats op aan de Boshoverweg. We zoeken nog vrijwilligers die een handje willen helpen. Meld je aan via onze contact pagina.

55+ uitje

6 april
We doen het al een paar jaar. Een speciaal en altijd gezellig uitje voor de "oudere jongeren" van Bosseve. Meer informatie volgt snel.

Pasen: eitjes zoeken voor de kindjes

22 april - 10:45
We gaan weer naar het bos, waar de Paashaas loopt. De kindjes mogen eitjes zoeken en krijgen een lekkere chocolade haas. Ook mogen ze een tekening meenemen en op de foto met de Paashaas. Koffie voor de ouders. Deelname is gratis voor leden.

Familie wandeling met eten

19 mei
We zetten een mooie wandeling uit door onze mooie natuur. Geschikt voor het hele gezin. Na afloop is er een gezellig samenzijn met wat lekkers te eten,

Kinderen op de planken  

23  juni
Hoe leuk is dat? De kinderen bereiden een voorstelling voor. En de mama's en papa's kunnen komen kijken. Daarna bouwen we een feestje. Meer informatie volgt.

Jeugdweekend voor de hele jeugd

30  augustus t/m 1 september
We gaan weer op pad met de hele jeugd van Bosseve! Gezellig met 2 overnachtingen op een mooie plek. Apart programma voor de kleintjes en de groten. Meer informatie volgt.

De foute ladies night !

25 oktober
Speciaal voor alle zogenaamde dames van Bosseve. Een epische girls night out met alles erop en eraan. Meer informatie volgt.

Sinte Merte: iedereen is welkom !

11 november
Op MAANDAGAVOND 11 november organiseren we voor de hele buurt weer Sinte Merte. Zoals elk jaar een prachtige lampionnen-tocht die eindigt bij onze brandstapel op de hoek Pinksterbloemstraat-Veldbloemstraat. Sinte Merte rijdt natuurlijk voorop met zijn paard! Deelname is gratis voor leden en niet leden.

Sinterklaas komt naar de kindjes van Bosseve!

1 december
Ja hoor, we hebben alweer een bericht gekregen van Trappadouli. Ook dit jaar zal de Sint ons weer een bezoek brengen. Wil je daar ook bij zijn? Dat kan. Gratis voor leden en niet leden

Wat hebben we al gedaan?