Evenementen programma 2023

Hieronder het programma dat we uitvoeren in 2023.  Als een evenement al geweest is, dan verdwijnt het uit deze lijst. Zie knop onderaan voor wat we allemaal eerder al gedaan hebben.

Voor sommige evenementen volgt verdere informatie. Maar zet de data alvast op je kalender - dan ben je slim !

Maandag 27 maart

ALV

Algemene Leden Vergadering  - Kwintet 20:00

Maandag 10 april

Paaseieren zoeken

Op tweede Paasdag kunnen de kinderen van Bosseve weer naar hartenlust eieren zoeken in het bos. Iedereen krijgt een aantal eieren mee naar huis en natuurlijk krijgen de kinderen een lekkere choco haas ! Er is ranja en voor de ouders schenken we koffie of thee.

Zondag 4 juni

Familie fietstocht

We gaan weer een leuke fietstocht uit zetten door de mooie natuur die ons Bosseve omringt. Natuurlijk sluiten we af met een gezellig samenzijn en wat lekkers. Meer informatie en aanmelden volgt binnenkort !

Vrijdag 6 oktober

Wijnproeverij met hapjes

Om het jaar organiseren we in samenwerking met wijnhuis Beaugrim deze kei gezellige avond met lekkere wijnen en hapjes. Meer informatie volgt later dit jaar.

Zaterdag 11 november

Sinte Merte

Indien wij weer een locatie vinden voor onze vuurhoop, zal er een lampionnen stoet zijn vanaf de Kerk, met warme chocomelk en wafels. Meer informatie volgt na de zomer.

Zondag 26 november

Sinterklaas

Een gezellige ochtend waarbij de Sint met zijn pieten langskomt bij de kinderen van Bosseve. Natuurlijk met een leuk cadeau en wat lekkers ! Meer informatie volgt na de zomer.

Verder verwacht / nog in te plannen in 2023:

  • Bossever Kienen - hilarische gezelligheid !

Wat hebben we de laatste tijd al gedaan ?