Evenementen programma 2019

Pasen: eitjes zoeken voor de kindjes

22 april - 10:45
We gaan weer naar het bos, waar de Paashaas loopt. De kindjes mogen eitjes zoeken en krijgen een lekkere chocolade haas. Ook mogen ze een tekening meenemen en op de foto met de Paashaas. Koffie voor de ouders. Deelname is gratis voor leden. Aanmelden gesloten

Lente wandeling met brunch in open lucht

We gaan weer een gezellige familiewandeling lopen. De route voert langs velden, weilanden en door onze mooie bossen. Niet te ver en daarna lekkere brunch in buitenlucht. Gratis voor leden.

Jeugdweekend voor de hele jeugd

30  augustus t/m 1 september
We gaan weer op pad met de hele jeugd van Bosseve! Gezellig met 2 overnachtingen op een mooie plek in België net over de grens. Voor alle kinderen vanaf 6 jaar t/m 17. 

De foute ladies night !

25 oktober
Speciaal voor alle zogenaamde dames van Bosseve. Een epische girls night out met alles erop en eraan. Meer informatie volgt.

Sinte Merte: iedereen is welkom !

11 november
Op MAANDAGAVOND 11 november organiseren we voor de hele buurt weer Sinte Merte. Zoals elk jaar een prachtige lampionnen-tocht die eindigt bij onze brandstapel op de hoek Pinksterbloemstraat-Veldbloemstraat. Sinte Merte rijdt natuurlijk voorop met zijn paard! Deelname is gratis voor leden en niet leden.

Sinterklaas komt naar de kindjes van Bosseve!

1 december
Ja hoor, we hebben alweer een bericht gekregen van Trappadouli. Ook dit jaar zal de Sint ons weer een bezoek brengen. Wil je daar ook bij zijn? Dat kan. Gratis voor leden en niet leden

Wat hebben we al gedaan?