Bosseve, een van de gezelligste in Weert!

Buurtvereniging (BV) "Bosseve" is in 2006 ontstaan uit het samengaan van 2 buurtverenigingen uit Boshoven, namelijk BV Vrakker en BV de Waterlelie. Beide verenigingen hebben in de respectievelijk 47 en 21 jaar voor hun leden allerhande activiteiten gedaan en door het samengaan van beide buurtverenigingen is er een grote buurtvereniging ontstaan van ruim 600 leden. 

Voor elk wat wils
Bosseve organiseert voor haar leden tal van evenementen gedurende het hele jaar. De evenementen variëren van schaatsen, zeskamp, dropping, eet-avond, wijn- of bierproeverijen, feesten, jeugdweekend, survival tot aan de mooie tradities van St. Merte, Pasen en Sinterklaas. Bijna elke maand organiseren we wel iets. Behalve in de vakantieperiodes en de Vastelaovuntj week.

Financiële basis
Om onze activiteiten te kunnen organiseren is de buurtvereniging afhankelijk van de contributie die de leden betalen, maar zeker ook van onze sponsoren (in de vorm van advertenties, goederen en diensten). Daarnaast wordt voor een aantal evenementen aan de leden een eigen bijdrage gevraagd, die echter zo laag is dat geen lid het betreffende evenement achterwege hoeft te laten.

Door goed financieel beheer hebben wij de contributie al jaren op een vast bedrag kunnen houden, ondank de prijzen die elk jaar blijven stijgen. 

Wij houden de leden op de hoogte
De leden worden via deze website, Facebook en een eigen digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de evenementen en ontwikkelingen in de vereniging. Voor een aantal evenementen wordt ook een e-mail reminder gestuurd.

Lid worden?
Ben je ook geïnteresseerd om lid te worden van onze buurtvereniging? Neem dan contact op met het secretariaat of één van de overige bestuursleden. Of meld je direct aan als nieuw lid!

Aanmelden >>