Dit is al geweest in (2023)

Op deze pagina een overzicht van evenementen die we al gedaan hebben samen in het lopende jaar.  De foto's worden steeds op onze Facebook pagina  gezet en kun je daar terug vinden.

16 december

Bossever Murder Game

De moord op Bosseve is uiteindelijk opgelost, het was een spannende strijd. Nadat de rechercheurs van Bosseve op pad zijn geweest was er tijd voor een soepje en broodje knak, daarna tijd voor de prijsuitreiking. Hiernaast een foto van de gelukkige winnaars! 

Foto's op Facebook

26 november

Sinterklaas

De kinderen van Bosseve waren allemaal natuurlijk lief geweest! Sinterklaas en zijn pieten hebben ze een cadeautje en een snoepzak gegeven. Wat een feest! 

Bekijk de foto's op Facebook
En nog meer foto's

11 november

Sinte Merte viering

Helaas hadden we geen locatie voor een grote vuurhoop. Daarom hebben we met steun van de Wijkraad en in samenwerking met de parochie een alternatief bedacht. Zodat we de gezinnen en kinderen op Bosseve toch weer dat mooie Sinte Merte gevoel kunnen geven!
Bekijk de foto's op Facebook

7 oktober

Wijnproeverij onbekende druivensoorten

Het was weer een gezellige wijnproeverij bij wijnhuis Beaugrim met als thema onbekende druivensoorten. Zeven heerlijke wijntjes met bijpassende culinaire hapjes. 

Bekijk de foto's op Facebook

8 - 10 september

Ardennen weekend grotere jeugd

We kijken terug op een zonnig en avontuurlijk jeugdweekend in de mooie natuur van de Ardennen.

Bekijk de foto's op Facebook

2 juli

Bossever kokkies - high tea

De kleine jeugd ging enthousiast om zelf een high tea voor te bereiden. Samen gezellig te tafelen en daarna de hapjes aan de ouderen van WoZoCo Hushoven serveren?

Bekijk de foto's op Facebook

4 juni

Fietstocht

We hebben met meer dan 100 deelnemers weer een geweldig leuke fietstocht gehad. Met stralend weer en gezellige mensen. Onderweg waren er versnaperingen, veel Baccio ijs en achteraf lekkere burgers van de BBQ. En natuurlijk lekker wat drinken bij Aod Bosseve!
Bekijk de foto's op Facebook

10 april -  tweede Paasdag

Paaseieren zoeken

Wat hebben de kindjes van Bosseve weer heerlijk kunnen zoeken en vinden. En wat waren de Paashazen weer blij met die mooie
knutselwerkjes !

Bekijk de foto's op Facebook

27 maart

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Op deze maandagavond hebben wij onze ALV gehouden over het verslagjaar 2022. Wij danken onze leden voor de blijk van vertrouwen. Speciale dan aan Ruud en Jacqueline voor de kascontrole commissie.

11 maart

55+ uitje - NL Doet !

Een leuk tochtje met fiets naar de Brouwschuur waar we gereserveerd hadden voor een lekkere tasting met mooie uitleg.

Foto's op Facebook

7 januari

Winter-Nieuwjaar BBQ

Wat een gezellige zaterdagmiddag-en avond was dit om het nieuwe jaar te openen. Heerlijk eten van de BBQ en een mooi buffet erbij.

Foto's op Facebook

Deze pagina wordt gevuld vanaf het eerste evenement in 2023. Vorig jaren zijn ook nog te bekijken.