Dit is al geweest in 2023/2024

Op deze pagina vind je een overzicht van de evenementen die we samen hebben georganiseerd in de afgelopen periode. Voor een visuele impressie kun je de foto's van deze evenementen terugvinden op onze Facebook-pagina.

26 mei

Wandeltocht

We hebben genoten van een geslaagde wandeltocht met een mooie opkomst en droog weer. Vanaf startlocatie de Geuzenhof van familie Luijkx, vertrokken negen enthousiaste groepen op pad voor de wandeling.

De route voerde langs mooie velden, uitgestrekte weilanden en onze prachtige bossen. Onderweg kwamen de wandelaars langs drie posten, waar ze verschillende opdrachten konden uitvoeren. Deze opdrachten gaven een kans om een prijs te winnen, wat voor veel plezier zorgde.

Na de wandeling wachtte ons een heerlijke beloning: verse soep en een uitgebreide lunch.  

1 april

Paaseieren zoeken

Op 1 april, Tweede Paasdag, hebben de kinderen van Bosseve weer naar hartenlust eieren kunnen zoeken in het bos. Iedereen kreeg een aantal eieren mee naar huis en natuurlijk ook een lekkere choco haas ! De kinderen die een gouden ei wisten te vinden, en de winnaars van de knutselwedstrijd, verdienden een prijs!

14 april

Loods opruimen

Op zondag 14 april hebben we de grote voorjaarsschoonmaak gehouden in onze loods met deze opruimploeg Alle spullen weer uitgezocht en netjes gesorteerd in de rekken. Klus geklaard!

23 maart

Elite Gold competitie bijwonen

Op zaterdag 23 maart konden de leden van Buurtvereniging Bosseve kijken naar een wedstrijd in de Elite Gold competitie georganiseerd door basketbalvereniging BAL. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we vol enthousiasme en spanning gekeken naar de wedstrijd. Na afloop mochten we ook nog met de spelers op de foto!

22 maart

Afwassen tijden een Iftar bij Keenterhart

Op vrijdag 22 maart hebben we de handen uit onze mouwen gestoken! Samen aan de afwas tijdens een iftar bij Keenterhart.

We hebben een mooi geldbedrag gekregen voor onze vereniging! Hier kunnen we weer wat leuks van organiseren voor onze leden.

Leuk, dat we weer gevraagd zijn vanuit Keenterhart. Het was een gezellige avond met een top-afwasteam!

16 maart

55+ activiteit - NL Doet!

Op zaterdag 16 maart was onze 55+ activiteit was weer een groot succes! De ‘oudere jongeren’ hebben een gezellige fietstocht gemaakt en zijn geëindigd bij Bowling Pins & Pints in Nederweert. Daar hebben we een paar strikes gegooid en genoten van een hapje en een drankje. Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen! 🚴🎳🍻

4 maart

Algemene leden vergadering

Op 4 maart jl. was de Algemene Leden Vergadering (ALV) in zaal ‘t Kwintet over het verenigings-/boekjaar 2023

Samenvatting
Het was een mooi verenigingsjaar, waarin we veel hebben kunnen organiseren voor alle leeftijden. De deelname van onze leden was geweldig, wat heeft bijgedragen aan het succes van al onze activiteiten.!

16 december

Bossever Murder Game

De moord op Bosseve is uiteindelijk opgelost, het was een spannende strijd. Nadat de rechercheurs van Bosseve op pad zijn geweest was er tijd voor een soepje en broodje knak, daarna tijd voor de prijsuitreiking. Hiernaast een foto van de gelukkige winnaars! 

Foto's op Facebook

26 november

Sinterklaas

De kinderen van Bosseve waren allemaal natuurlijk lief geweest! Sinterklaas en zijn pieten hebben ze een cadeautje en een snoepzak gegeven. Wat een feest! 

Bekijk de foto's op Facebook
En nog meer foto's

11 november

Sinte Merte viering

Helaas hadden we geen locatie voor een grote vuurhoop. Daarom hebben we met steun van de Wijkraad en in samenwerking met de parochie een alternatief bedacht. Zodat we de gezinnen en kinderen op Bosseve toch weer dat mooie Sinte Merte gevoel kunnen geven!
Bekijk de foto's op Facebook

7 oktober

Wijnproeverij onbekende druivensoorten

Het was weer een gezellige wijnproeverij bij wijnhuis Beaugrim met als thema onbekende druivensoorten. Zeven heerlijke wijntjes met bijpassende culinaire hapjes. 

Bekijk de foto's op Facebook

8 - 10 september

Ardennen weekend grotere jeugd

We kijken terug op een zonnig en avontuurlijk jeugdweekend in de mooie natuur van de Ardennen.

Bekijk de foto's op Facebook

2 juli

Bossever kokkies - high tea

De kleine jeugd ging enthousiast om zelf een high tea voor te bereiden. Samen gezellig te tafelen en daarna de hapjes aan de ouderen van WoZoCo Hushoven serveren?

Bekijk de foto's op Facebook

4 juni

Fietstocht

We hebben met meer dan 100 deelnemers weer een geweldig leuke fietstocht gehad. Met stralend weer en gezellige mensen. Onderweg waren er versnaperingen, veel Baccio ijs en achteraf lekkere burgers van de BBQ. En natuurlijk lekker wat drinken bij Aod Bosseve!
Bekijk de foto's op Facebook

10 april -  tweede Paasdag

Paaseieren zoeken

Wat hebben de kindjes van Bosseve weer heerlijk kunnen zoeken en vinden. En wat waren de Paashazen weer blij met die mooie
knutselwerkjes !

Bekijk de foto's op Facebook

27 maart

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Op deze maandagavond hebben wij onze ALV gehouden over het verslagjaar 2022. Wij danken onze leden voor de blijk van vertrouwen. Speciale dan aan Ruud en Jacqueline voor de kascontrole commissie.

11 maart

55+ uitje - NL Doet !

Een leuk tochtje met fiets naar de Brouwschuur waar we gereserveerd hadden voor een lekkere tasting met mooie uitleg.

Foto's op Facebook

7 januari

Winter-Nieuwjaar BBQ

Wat een gezellige zaterdagmiddag-en avond was dit om het nieuwe jaar te openen. Heerlijk eten van de BBQ en een mooi buffet erbij.

Foto's op Facebook

Deze pagina wordt gevuld vanaf het eerste evenement in 2023. Voorgaande jaren zijn ook nog te bekijken.