Evenementen programma 2020

Dit is het lopende programma van 2020. Inhoudelijke wijzigingen voor behouden. Evenementen die al geweest zijn verdwijnen uit het overzicht. Onder aan de pagina kun je die terug kijken.

55+ uitje

Zaterdag 14 maart is VERVALLEN ivm Corona-virus. Nieuwe datum volgt

We organiseren in het kader van 'NL Doet !' weer een ouderwets gezellige middag voor iedereen die 55 of ouder is. Zeg maar gerust voor de 'oudere jongeren' in onze vereniging.

Wijnproeverij Italia met hapjes bij wijnhuis Beaugrim

Vrijdag 3 april is VERVALLEN ivm Corona-virus. Nieuwe datum volgt

In verband met corona virus wordt een nieuwe datum bepaald voor deze avond. Alle aanmeldingen blijven gelden en worden bewaard. Mocht de nieuwe datum straks niet passen in je agenda, dan storten we de eigen bijdrage terug.

Het is weer zover, tijd voor weer een legendarische wijnavond! We gaan bij Beaugrim lekkere wijnen proeven met bijpassende hapjes. In verband met grootte van de locatie geldt: vol is vol!

Pasen: kinderen mogen eitjes zoeken en Paashaas ontmoeten

Maandag 13 april - VERVALLEN ivm Corona-virus.

Tweede Paasdag, 13 april, komt de Paashaas op bezoek en kan er weer naar hartenlust gezocht worden.

Familie fietstocht door de natuur rond Bosseve

Zondag 17 mei - VERVALLEN ivm Corona-virus. Nieuwe datum volgt

Zondag middag 17 mei organiseren we weer eens een mooie fietstocht door onze mooie omgeving. Meer informatie volgt.

Summer-time Kinderdisco !

Zondag 7 juni - VERVALLEN ivm Corona-virus. Nieuwe datum volgt

Zondagmiddag 7 juni zullen we voor de kleinere kinderen een epische kinderdisco op poten zetten. Waarbij ze heerlijk uit hun dak kunnen gaan. Meer informatie volgt.

Naar de Ardennen met de grotere jeugd!

Zaterdag 5 - Zondag 6 september   (gaat waarschijnlijk door)

Zorg dat jullie kinderen dit niet gaan missen! Van zaterdagochtend 5 september tot zondag namiddag 6 september gaan we met de grote jeugd weer eens naar de mooie Ardennen in de omgeving van stuwmeer  La Gileppe. Vol is vol.   

Het grote familie diner !

Zondag 4 oktober

Het was een groot succes twee jaar geleden. Dus we gaan het nog een keer doen! De kinderen van Bosseve gaan op 4 oktober onder begeleiding een fantastisch meer-gangen diner voorbereiden en de rest van de familie komt het daarna samen met hen opeten!  Meer informatie volgt.

Sinte Merte

Woensdag 11 november

11 November. Een prachtige lampionnen-tocht die eindigt bij onze brandstapel. Sinte Merte rijdt natuurlijk voorop met zijn paard! Gratis warme choco en wafels voor de kinderen. En een hartverwarmend shotje voor de ouders. Meer informatie volgt.

Sinterklaas komt op bezoek !

Zondag 29 november

In zaal Don Bosco arriveert Sinterklaas met zijn pieten. Iedereen krijgt een mooi cadeau en wat lekkers! Voor alle kinderen t/m groep 5.  

Poolbiljart experience

Vrijdag 11 december

Altijd al eens willen pool biljarten onder begeleiding van professionals? Wij deden het al eens met de jeugd vorig jaar. Nu is er ruimte voor een grotere groep, ook voor ouders die interesse hebben. Het zal plaats gaan vinden op 11 december in House of Billiards aan de Maaspoort. Meer informatie volgt.

Wat hebben we dit jaar al gedaan?