Evenementen programma 2020

Dit is het lopende programma van 2020. Inhoudelijke wijzigingen voor behouden. Evenementen die al geweest zijn verdwijnen uit het overzicht. Onder aan de pagina kun je die terug kijken.

Als gevolg van Corona is het jaarprogramma veranderd. Een aantal evenementen zijn verplaatst en van een aantal is nog onzeker of ze door kunnen gaan. Pasen is definitief niet door gegaan. Als alternatief zijn chocolade hazen aan huis bezorgd voor de kinderen.

Familie Fietstocht: happen & trappen

Zondag 28 juni

We hebben een gezellige fietstocht uit gezet. Met lekker eten en drinken onderweg. Geschikt voor jong en oud.

Naar de Ardennen met de grotere jeugd!

Zaterdag 5 - Zondag 6 september

Van zaterdagochtend 5 september tot zondag namiddag 6 september gaan we met de grote jeugd weer eens naar de mooie Ardennen in de omgeving van stuwmeer  La Gileppe. Vol is vol.   

55+ uitje

Hiervoor wordt nog nieuwe datum gezocht

We organiseren in het kader van 'NL Doet !' weer een ouderwets gezellige middag voor iedereen die 55 of ouder is. Zeg maar gerust voor de 'oudere jongeren' in onze vereniging.

Wijnproeverij Italia met hapjes bij wijnhuis Beaugrim

Hiervoor wordt nog nieuwe datum gezocht - jullie aanmeldingen blijven geldig

Mocht de nieuwe datum straks niet passen in je agenda, dan storten we de eigen bijdrage terug. Dat geldt ook als we genoodzaakt zijn dit te verplaatsen naar 2021.

Kinderdisco !

Hiervoor wordt nog nieuwe datum gezocht

In overleg met de Hang-out wordt een nieuwe datum gezocht. Onzeker is nog of dit nog lukt in 2020.

Het grote familie diner !

Zondag 4 oktober (onder voorbehoud)

Het was een groot succes twee jaar geleden. Dus we gaan het nog een keer doen! De kinderen van Bosseve gaan op 4 oktober onder begeleiding een fantastisch meer-gangen diner voorbereiden en de rest van de familie komt het daarna samen met hen opeten! 
Voorbehoud: aantallen en Corona regels. Na de zomervakantie bekijken we dit weer.

Sinte Merte

Woensdag 11 november

11 November. Een prachtige lampionnen-tocht die eindigt bij onze brandstapel. Sinte Merte rijdt natuurlijk voorop met zijn paard! Gratis warme choco en wafels voor de kinderen. En een hartverwarmend shotje voor de ouders. Meer informatie volgt.

Sinterklaas komt op bezoek !

Zondag 29 november

In zaal Don Bosco arriveert Sinterklaas met zijn pieten. Iedereen krijgt een mooi cadeau en wat lekkers! Voor alle kinderen t/m groep 5.  

Poolbiljart experience

Vrijdag 11 december

Altijd al eens willen pool biljarten onder begeleiding van professionals? Wij deden het al eens met de jeugd vorig jaar. Nu is er ruimte voor een grotere groep, ook voor ouders die interesse hebben. Het zal plaats gaan vinden op 11 december in House of Billiards aan de Maaspoort. Meer informatie volgt.

Wat hebben we dit jaar al gedaan?