Evenementen programma 2020

Dit is al bekend van het programma 2020. Zet het alvast op de kalender of in agenda!
Inhoudelijke wijzigingen voor behouden. Bij onvoldoende animo kunnen evenementen geannuleerd worden en worden eventuele eigen bijdragen terug gestort.

Winter- Nieuwsjaar barbecue

Zaterdag 11 januari

Laten we eens een gezellige winter barbecue doen dachten we! Lekkere bijzondere stukken vlees van een echte Amerikaanse smoker-barbecue met bijbehorend buffet, of voor wie dat wil vega. Zaterdag 11 januari 2020 gaan we het beleven in een mooi versierde winter ambiance met vuurkorven erbij en alles erop en eraan. Ook voor de kinderen is er wat leuks te doen.
Aanmeldtermijn gesloten

ALV algemene leden vergadering

Maandag 2 maart

Locatie volgt. 

55+ uitje

Zaterdag 14 maart

We organiseren in het kader van 'NL Doet !' weer een ouderwets gezellige middag voor iedereen die 55 of ouder is. Zeg maar voor de 'oudere jongeren' in onze vereniging. Meer informatie volgt binnenkort.

Wijnproeverij Italia met hapjes bij wijnhuis Beaugrim

Vrijdag 3 april

Het is weer zover, tijd voor weer een legendarische wijnavond! Op vrijdagavond 3 april gaan we bij Beaugrim lekkere wijnen proeven met bijpassende hapjes. Meer informatie volgt.

Pasen: kinderen mogen eitjes zoeken en Paashaas ontmoeten

Maandag 13 april

Tweede Paasdag, 13 april, komt de Paashaas op bezoek en kan er weer naar hartenlust gezocht worden.
 

Familie fietstocht door de natuur rond Bosseve

Zondag 17 mei

Zondag middag 17 mei organiseren we weer eens een mooie fietstocht door onze mooie omgeving. Meer informatie volgt.

Summer-time Kinderdisco !

Zondag 7 juni

Zondagmiddag 7 juni zullen we voor de kleinere kinderen een epische kinderdisco op poten zetten. Waarbij ze heerlijk uit hun dak kunnen gaan. Meer informatie volgt.

Naar de Ardennen met de grotere jeugd!

Zaterdag 5 - Zondag 6 september

Zorg dat jullie kinderen dit niet gaan missen! Van zaterdagochtend 5 september tot zondag namiddag 6 september gaan we met de grote jeugd weer eens naar de mooie Ardennen in de omgeving van stuwmeer  La Gileppe. Vol is vol.   

Het grote familie diner !

Zondag 4 oktober

Het was een groot succes twee jaar geleden. Dus we gaan het nog een keer doen! De kinderen van Bosseve gaan op 4 oktober onder begeleiding een fantastisch meer-gangen diner voorbereiden en de rest van de familie komt het daarna samen met hen opeten!  Meer informatie volgt.

Sinte Merte

Woensdag 11 november

11 November. Een prachtige lampionnen-tocht die eindigt bij onze brandstapel. Sinte Merte rijdt natuurlijk voorop met zijn paard! Gratis warme choco en wafels voor de kinderen. En een hartverwarmend shotje voor de ouders. Meer informatie volgt.

Sinterklaas komt op bezoek !

Zondag 29 november

In zaal Don Bosco arriveert Sinterklaas met zijn pieten. Iedereen krijgt een mooi cadeau en wat lekkers! Voor alle kinderen t/m groep 5.  

Poolbiljart experience

Vrijdag 11 december

Altijd al eens willen pool biljarten onder begeleiding van professionals? Wij deden het al eens met de jeugd vorig jaar. Nu is er ruimte voor een grotere groep, ook voor ouders die interesse hebben. Het zal plaats gaan vinden op 11 december in House of Billiards aan de Maaspoort. Meer informatie volgt.

Wat hebben we dit jaar al gedaan?