Bierproeverij 2022

Je weet het inmiddels wel. Het ene jaar doen we een wijnproeverij en het andere jaar een bierproeverij. Dit jaar is het bierproeven weer aan de beurt! En daar maken we een gezellige avond van in samenwerking met Zaal Don Bosco en met lid van onze vereniging Pedro van Vliet. 

Bierverteller- en brouwer; onze eigen Pedro van Vliet
Hoe geweldig is dat? Binnen onze vereniging hebben wij een heuse bierbrouwer. Pedro van Vliet uit de Zwanenbloemstraat. Pedro bood aan om speciaal voor deze avond 2 mooie biertjes voor ons te brouwen en ook het verhaal te vertellen daar om heen. De rest van de proeverij wordt aangevuld met bieren via de Hertog Jan Brouwerij.

Voor wie?
Het is voor leden van Bosseve vanaf 18 jaar. Let op de capaciteit van het café is beperkt. Vol = vol !

Wanneer en hoe laat?
Vrijdagavond 14 oktober, van 20:00 tot ..... Locatie: café naast zaal Don Bosco (tegenover de bakker).
Inloop vanaf 19:45. De proeverij zelf duurt tot 22:00. Daarna blijven we natuurlijk weer gezellig hangen en maken we er weer een uitzinnige boel van.

Wat is inbegrepen?

  • Uitleg en proef instructies door Pedro van Vliet
  • Proeven van een mooie serie bieren, van licht naar zwaar. Natuurlijk de speciale bieren die Pedro heeft gebrouwen (verrassing !) en verder van Belle Vue, Leffe, Victoria en Hertog Jan Grand Prestige.
  • Bitter garnituur om op de benen te blijven
  • Wil je partner mee en lust deze geen bier, geef dat dan aan bij de opmerkingen bij aanmelden. Dan kan hij/zij in plaats van de proefglazen bier iets anders halen aan de bar. De partner dan dus wel mee opgeven in het aanmeldformulier.

    NB Consumpties na de proeverij zijn voor eigen rekening.


Eigen bijdrage
Als vereniging nemen wij het grootste deel van de kosten voor onze rekening. Wij vragen voor leden een eigen bijdrage van 8,50 euro per persoon. 

Let op: de eigen bijdrage svp voor 7 oktober overmaken op NL47RABO 0176996273
Ter name van Bosseve, onder vermelding van Bierproeven.
Op de avond zelf kan niet afgerekend worden!

 

AANMELDEN KAN NIET MEER - WE ZIJN VOL