Sinterklaas bezoekt de Bosseve kindjes

Ja hoor, we hebben alweer een bericht gekregen van hoofdpiet Trappadouli. Ook in 2021 zal de Sint ons weer een bezoek brengen. Wil je daar ook bij zijn? Dat kan.

Wanneer en waar?

Op Zondag 28 november, in café –zaal “Don Bosco” op de Boshoverweg 60, zullen de Sint en zijn grappige pieten de kinderen van buurtvereniging “Bosseve” weer een fijne morgen bezorgen. Vanaf 10.00 uur gaan de deuren van de zaal open. Rond het middaguur zijn we klaar.

Voor wie?
Voor alle kinderen t/m groep 5 die lid zijn van buurtvereniging Bosseve neemt de Sint een cadeautje mee. Maar natuurlijk mogen oudere broers en/of zussen mee komen om te kijken. Opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom.

Toegang is alleen mogelijk met coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Met CoronaCheck kun je deze coronabewijzen laten zien. Wij zijn verplicht dit te checken bij de ingang.Gratis deelname !

Kinderen van leden doen gratis mee en worden verrast door de Sint en zijn pieten. Hier zit uiteraard ook een cadeau bij.  Dus als je de kinderen inschrijft, ook graag komen.

NB
-Consumpties in zaal Don Bosco zijn voor eigen rekening.
-Wil je niet dat er foto's van je kind(eren) gemaakt worden, geef dat dan door aan de organisatie bij binnenkomst in de zaal.

Nu aanmelden

Dit kan uiterlijk tot 1 november 2021. Deze datum is strikt, omdat de Sint zo efficiënt mogelijk wil inkopen!

Let op:
- Alleen kinderen t/m groep 5 basisschool  krijgen cadeau
- Sinterklaas is 28 november 2021 ! Op basis van de leeftijd die je als ouder invult, wordt het cadeau gekocht. En op basis van die leeftijd wordt het kind naar voren geroepen door de Sint
.


Zet onderaan vinkje aan voor ontvangen  kopie, dan ontvang je ook bevestiging via email.