Sinterklaas bezoekt de Bosseve kindjes

Ja hoor, we hebben alweer een bericht gekregen van hoofdpiet Trappadouli. Ook dit jaar zal de Sint ons weer een bezoek brengen. Wil je daar ook bij zijn? Dat kan.

LET OP: ANDERE LOCATIE DAN VOORHEEN !

Wanneer en waar?

Op Zondag 26 november, in Café Zaal Bee-j Bertje, Rietstraat 28, Laar. De Sint en zijn grappige pieten zullen de kinderen van buurtvereniging “Bosseve” weer een fijne morgen bezorgen. Vanaf 10.00 uur gaan de deuren van de zaal open. Niet lang daarna komt de Sint met de pieten binnen. Rond het middaguur zijn we klaar.

Voor wie?
Voor alle kinderen t/m 8 jaar die lid zijn van buurtvereniging Bosseve neemt de Sint een cadeautje mee. Maar natuurlijk mogen oudere broers en/of zussen mee komen om te kijken. Opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom.


Gratis deelname !

Kinderen van leden doen gratis mee en worden verrast door de Sint en zijn pieten. Hier zit uiteraard ook een cadeau bij.  

NB
-Omdat we als vereniging ook worden geconfronteerd met hogere kosten, verwachten we dat je ook komt als je kind(eren) aanmeldt. Cadeaus worden niet thuisbezorgd.
- Op basis van de leeftijd die je als ouder invult, wordt het cadeau gekocht. En op basis van die leeftijd wordt het kind naar voren geroepen door de Sint. 
- Consumpties in Café Zaal Bee-j Bertje zijn voor eigen rekening.
- Tip: download de kleurplaat of laat je kind iets leuks knutselen!
-Wil je niet dat er foto's van je kind(eren) gemaakt worden, geef dat dan door aan de organisatie bij binnenkomst in de zaal.

Aanmelden is gesloten

De aanmeldtermijn is versterken.  Deze datum is strikt i.v.m. de organisatie en omdat de Sint efficiënt wil inkopen in deze dure tijden.