Familie fietstocht 

Op zondagmiddag 4 juni gaan we een gezellige familie fietstocht. doen. Niet te lang, gewoon relaxed en geschikt voor jong en oud. De route voert langs velden, weilanden en door onze mooie bossen.

Niet te ver en geschikt voor hele gezin
We hebben een mooie route uitgezet. We starten en eindigen bij café Aod Bosseve aan de Boshoverweg 33. Bij vertrek kun je kiezen uit een korte route (circa 15 km) of lange route (circa 30 km).
Ouders met kinderen kunnen zo zelf kijken of ze wat langer of minder lang willen fietsen. 

  • Je fietst met je eigen gezinsleden, partner of vrienden
  • Wij laten de gezinnen,  stellen, of groepjes met tussenpauzes vertrekken. Zodat er niet in te grote groepen gefietst wordt. Rustpunten onderweg
Op de route komen jullie langs een tweetal rustpunten. Hier worden jullie door de organisatie verrast met versnaperingen en drinken. Op een van de punten zal ijssalon Bacio lekker ijs verzorgen !
Op het eindpunt zorgen we voor een gezellig samenzijn op het terras achter bij Aod Bosseve, Er zal een spingkussen bij zijn, zodat de mama's en papa's even kunnen bijkomen.
Wij zorgen voor een lekkere hamburger of frikandel van de grill. Op het aanmeldformulier kun je aangeven wat je wilt (ook vega en halal mogelijk). 

Consumpties drinken op het terras zijn voor eigen rekening. Daarvoor kun je penningen kopen aan de bar.


Waar en hoe laat?

Vertrek in de middags tussen 14:00 en 15:00.  Iedereen ontvangt in de week voorafgaand een mailtje met de circa vertrek tijd.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage is vast gesteld op 4,50 per persoon. Kinderen t/m 4 jaar betalen 2,50.
Bankrekening NL47RABO 0176996273 - Buurtvereniging Bosseve
Onder vermelding van fietstocht

AANMELDEN KAN NIET MEER