Familie fietstocht met eten en drinken onderweg

Op zondag 13 juni gaan we een gezellige familie fietstocht. doen. Niet te lang, gewoon relaxed en geschikt voor jong en oud. De route voert langs velden, weilanden en door onze mooie bossen.

Niet te ver en geschikt voor hele gezin
We hebben een mooie route uitgezet. We starten en eindigen bij zaal Don Bosco. Als het tegen die tijd mag, kunnen we in ieder geval op het terras lekker uitpuffen en gezellig napraten. Naar verwachting gelden dan wel nog beperkende regels (bijvoorbeeld tafel per gezin, net als vorig jaar).

Lekker eten en drinken onderweg
Tijdens de tocht komen jullie langs een aantal rustpunten. Hier worden jullie door de organisatie verrast met versnaperingen en drinken.  Geweldig ijs van Florence zit er ook bij !
Op het eindpunt zorgen we voor een lekkere warme hap. 's avonds koken hoeft dus niet meer.

Corona protocol (voorlopig, kan nog veranderen, hopelijk soepeler)
We weten nog niet precies wat de regels zullen zijn in juni. Maar de 1,5 m zal in ieder geval nog wel even gelden. Voor dit evenement doen we het waarschijnlijk als volgt:

  • Je fietst met je eigen gezinsleden of met je partner
  • Wij laten de gezinnen of stellen met ruime tussen-pauzes vertrekken. Zodat er geen samenscholingen kunnen ontstaan onderweg of bij de rustpunten
  • Op het start- en eindpunt gelden de terras regels van de horeca 


Waar en hoe laat?
Het is 's middags vanaf 13:00.
Iedereen ontvangt in de week voor 13 juni een mailtje met vertrek locatie en de vertrek tijd.


Geen eigen bijdrage voor dit evenement. Dus gratis deelname voor onze leden inclusief alle eten en drinken onderweg. Let op:  als je je aanmeldt ook komen zodat wij geen catering verspillen.

Consumpties op het terras/horeca zijn voor eigen rekening

Nu aanmelden

Dit kan uiterlijk tot 1 juni. Door je aan te melden en op "ja" te klikken ga je ermee akkoord dat er eventueel foto's worden gemaakt van het evenement voor op deze website of Facebook-pagina.
 
Let op: zet onderaan vinkje aan voor ontvangen  kopie, dan ontvang je ook bevestiging via email.

Kartrekker van evenement: John van den Hoven 06-43547654