Familie fietstocht met eten en drinken onderweg

We mogen weer !
Op zondag 28 juni gaan we een gezellige familie fietstocht. doen. Niet te lang, gewoon relaxed en geschikt voor jong en oud. De route voert langs velden, weilanden en door onze mooie bossen.

Niet te ver en catering onderweg
We hebben een mooie route uitgezet. Het exacte start en het eindpunt wordt nog bekend gemaakt. We eindigen in ieder geval op een terras waar we nog lekker kunnen uitpuffen en gezellig kunnen napraten.

Lekker eten en drinken onderweg
Tijdens de tocht komen jullie langs een aantal rustpunten. Hier worden jullie door de organisatie verrast met heel lekker eten en drinken. Bij elkaar zal dit voldoende zijn om te dienen als maaltijd.

Corona protocol
We weten nog niet precies wat de regels zullen zijn eind juni. Maar de 1,5 m zal in ieder geval nog wel even gelden. Voor dit evenement doen we het als volgt:

  • Je fietst met je eigen gezinsleden of met je partner
  • Wij laten de gezinnen of stellen met ruime tussen-pauzes vertrekken. Zodat er geen samenscholingen kunnen ontstaan onderweg of bij de rustpunten
  • Op het eindpunt gelden de terras regels van de horeca gelegenheid waar we eindigen


Waar en hoe laat?
Het is 's middags vanaf 13:00.
Iedereen ontvangt in de week voor 28 juni een mailtje met vertrek locatie en de vertrek tijd.


Geen eigen bijdrage voor dit evenement. Dus gratis deelname voor onze leden inclusief alle eten en drinken onderweg. Let op:  als je je aanmeldt ook komen zodat wij geen catering verspillen.

Consumpties na afloop op het terras zijn voor eigen rekening

Nu aanmelden

Dit kan uiterlijk tot 20 juni. Door je aan te melden en op "ja" te klikken ga je ermee akkoord dat er eventueel foto's worden gemaakt van het evenement voor op deze website of Facebook-pagina.
 
Let op: zet onderaan vinkje aan voor ontvangen  kopie, dan ontvang je ook bevestiging via email.