Dit is al geweest in 2022

Op deze pagina een overzicht van evenementen die we al gedaan hebben samen dit jaar. De foto's worden steeds op onze Facebook pagina  gezet en kun je daar terug vinden.

27 november 2022
Sinterklaas op bezoek
Wat een mooi feest was het weer in zaal Don Bosco. Bijna 100 kinderen werden verwend door de Sint en zijn enthousiaste pieten. En wat vielen de cadeaus goed in de smaak.

Veel dank aan Willy Wijnhoven, de geweldige pieten, vrijwilligers en zaal Don Bosco voor de goede zorgen.

Foto's op Facebook

11 november 2022
Sinte Merte
Wat was onze Sinte Merte viering weer mooi en wat waren we met veel !! Prachtig weer, een gezellige stoet, een bijna verticale rookkolom en veel gezelligheid rondom onze tent.

Foto's op Facebook

14 oktober 2022
Bierproeverij
Wat was het weer gezellig, onze bierproeverij !! En hoe mooi dat we een bierverteller en brouwer in de eigen vereniging hebben. Pedro van Vliet bedankt voor de mooie verhalen en jouw lekkere eigen 'Vlieters' brouwsels ! Ook weer dank aan café zaal Don Bosco voor de goede zorgen !

Foto's op Facebook

9 - 11 september 2022
Jeugdweekend
Wat een geweldig weekend ! Kinderen van Bosseve hartstikke bedankt en we hopen dat jullie net zo genoten hebben! Merci aan onze fantastische begeleiders en vrijwilligers, zonder jullie zou dit echt niet kunnen. 
Foto's op Facebook

3 juli 2022
Waterski en zwemmen IJzeren Man

Onder een stralende zon mochten de heldinnen en helden die zich aangemeld hadden lekker over het water glijden. Daarna lekkere héél vers gebakken broodjes, zwemmen bij de IJzeren Man en als toetje op de dag een lekker ijs. Bedankt allemaal voor het meedoen !

Foto's op Facebook

25 mei 2022
Wandeltocht met brunch

Wat een mooi weer hadden we zeg ! En wat een gezellige groep weer ! De wandeling was mooi en de brunch met bubbels overheerlijk. Wij danken de familie Luijkx voor het mogen gebruiken van hun mooie boomgaard.

Foto's op Facebook

15 mei 2022
55+ uitje

Het was een leuke en gezellige workshop Petanque, bij de Petanqueclub Weert. Inclusief versnaperingen en drankjes natuurlijk !

 

Tweede Paasdag
Paaseieren zoeken
Wat een mooi weer dit keer bij het Paaseieren zoeken ! Iedereen die mee heeft gedaan bedankt. Speciale dank aan onze legendarische Paashazen en dank aan top tuincentrum 't Tunnelke voor de sponsoring van de eitjes !

Bekijk het Facebook album

11 februari 2022

City Murder Game Bosseve
We beten de spits af met een buitenactiviteit, met een geweldige opkomst! Een koude avond, een kille moord om op te lossen. Maar warm door onze soep en broodjes achteraf en natuurlijk door het geluk van de winnaars.

Bekijk Facebook bericht met foto's