Bossever bevrijdingsfeest 20 november

Eind dit jaar hopen wij dat corona nog een stuk meer onder controle is. En dat we ons weer wat vrijer kunnen voelen!  Dan is het tijd om de zwaarste ketens af te gooien en het herwonnen stuk vrijheid met z'n allen te gaan vieren. Buurtvereniging Bosseve nodigt alle leden uit voor deze geweldige feestavond in zaal Don Bosco op zaterdagavond 20 november. Binnen de mogelijkheden die er dan zijn, gaan we er iets heel bijzonders van maken natuurlijk !

Voor wie?
Het is voor 18+ leden van Bosseve. Vrienden of kennissen als introducee meenemen mag. Voor hen betaal je wel een wat hogere bijdrage. Vol = vol !

Toegang is alleen mogelijk met coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Met CoronaCheck kun je deze coronabewijzen laten zien. Wij zijn verplicht dit te checken bij de ingang.

Wanneer, hoe laat en waar?
Zaterdag 20 november, van 20:30 tot ..... 
Zaal Don Bosco

Wat is inbegrepen? Waanzinnig veel natuurlijk !

  • Weer eens gezellig samen komen met top muziek van THE DEEJAYS uit Nederweert !
  • Lekkere Bourgondische feest hapjes uit de nieuwe cafetaria van Don Bosco.
    Classic Burgertje met American topping - Pulled chicken Mexico topping - Sateetje - en natuurlijk de ambachtelijke friet !
  • Ludieke Photobooth om de gezelligheid vast te leggen en meteen te printen
  • per persoon 1 eerste consumtie penning bij binnenkomst


    NB Verdere drank consumpties in de zaal zijn voor eigen rekening.  Op basis van penningen.Met top muziek van THE DEEJAYS !

Eigen bijdrage
Als vereniging nemen wij het grootste deel van de kosten voor onze rekening. Wij vragen voor leden een eigen bijdrage van 7,50 euro per persoon. Niet-leden (introducees) die mee komen, betalen 10,- euro.

Let op: de eigen bijdrage svp na aanmelding overmaken op NL47RABO 0176996273
Ter name van Bosseve, onder vermelding van Bevrijdingsfeest.
Op de avond zelf kan niet afgerekend worden

Ben je geen lid en wil je komen - klik dan hier

Nu aanmelden ( leden )