Bosseve Murder Game

Op zaterdagavond 16 december gaan we op Bosseve een moord oplossen. Hoe spannend is dat?

Wat gaan we doen?
Los met je gezin of samen met andere leden van Bosseve een moord op! Via een app krijg je vragen en opdrachten, waarmee je steeds meer te weten komt over de moord. Welk team lost de moord als eerste op?  Van te voren krijg je instructies van ons.  Laat dus je detective skills zien en los de moord op!  Het team dat als eerste de moord heeft opgelost krijgt een super mooie prijs.

Teams van 6
Een team heeft maximaal 6 deelnemers. Niet meer ! Ben je met meer personen, dan moet je twee groepjes vormen. Elk team heeft een team-captain (deze moet in ieder geval een volle mobiel bij zich hebben). Meld je jezelf aan met minimaal 5 andere leden erbij, dan zijn jullie automatisch een team. Ben je met minder dan 6 personen? Dan stelt de organisatie teams samen uit de leden die zich aangemeld hebben. 

Voor wie?
Deze activiteit is alleen voor leden van Bosseve. Kinderen mogen ook meedoen, maar als ze jonger zijn dan 12 jaar wel altijd in het team van de ouder(s)/verzorger(s). Let op: het spel vraagt wel om door lopen van opdracht naar opdracht, dus houd daar rekening mee als je kleinere kinderen mee neemt.


Wat lekkers voor onderweg
Wij zorgen voor wat lekkers voor onderweg, zodat jullie fit blijven en scherp.

Waar en hoe laat?
Verzamelen op zaterdag 16 december om 19:00 bij café Aod Bosseve, Boshoverweg 33.
De activiteit start om 19:30 en duurt naar schatting rond de twee uur.
I

Waar moet je aan denken?
- Zorg dat de batterij van je telefoon helemaal vol is - het spel is met een app !!
- Download vooraf thuis al de app actieuitjes.nl
- De app moet gebruik kunnen maken van je locatie voorzieningen op de telefoon en toegang hebben tot foto's (alleen voor het spel, daarna kan de app eraf).
- De activiteit is buiten, dus zorg voor passende kleding en schoenen waar je lekker op loopt.
- Neem zaklamp mee als je dat prettig vindt.

Op het aanmeld formulier vragen we jouw 06-nummer i.v.m. de communicatie met de organisatie tijdens de activiteit. Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat er foto's worden gemaakt  voor op deze website of op onze Facebook-pagina.


Gratis deelname 
Geen eigen bijdrage voor dit evenement. Dus gratis deelname voor onze leden inclusief versnaperingen onderweg.  Als je je aanmeldt, verwachten we wel dat je komt. Als vereniging kopen we de game namelijk in.

LET OP:  VOL IS VOL !

Aanmelden gesloten