Winter - Nieuwjaar BBQ 

Laten we eens een gezellige winter barbecue doen dachten we! Lekkere bijzondere stukken vlees met bijbehorend buffet, of voor wie dat wil vega. Zaterdag 11 januari gaan we het beleven!  Met buiten een gezellige mooi versierde winter ambiance met een heel bijzondere Oklahoma smoker barbecue, lichtjes en vuurkorven erbij. Dit koppelen we aan de zaal binnen zodat we bij slechter of héél koud weer ook een binnenomgeving hebben die mooie overloopt naar buiten.
 
Voor wie?
Geschikt voor het hele gezin.

Wanneer, hoe laat en waar?
Zaterdag 11 januari vanaf 16:00 tot .......
In Zaal Don Bosco

Wat is inbegrepen?

  • Eten van BBQ, vleessoorten en bijbehorend buffet met salades, sauzen en brood. Indien vegetarisch, dan kan dat aangegeven worden
  • Voor de kinderen is er een leuk apart kinder assortiment vlees 
  • Wat leuks te doen voor de kinderen zodat de mama's en papa's ook lekker kunnen kletsen. Een springkussen is er ook bij.
  • Lekkere muziek

    NB Drank consumpties zijn voor eigen rekening.


Eigen bijdrage
Als vereniging nemen wij het grootste deel van de kosten voor onze rekening. Wij vragen voor volwassen leden een eigen bijdrage van 8,50 euro per persoon. Kinderen t/m 10 jaar mogen voor 4 euro mee doen. Kinderen onder de 3 jaar betalen niets.

Introducee meenemen?
Wil je vrienden of kennissen meenemen die geen lid zijn van onze vereniging? Dat mag, Niet-leden die als introducee met je mee komen, betalen 12,50 euro pp (kinderen 6 euro).

Betaling
Let op: de eigen bijdrage(s) svp voor 5 januari overmaken op NL47RABO 0176996273
Ter name van Bosseve, onder vermelding van Winter BBQ. Op de dag zelf kan niet afgerekend worden.

Foto's en video's
Op onze evenementen worden foto's en soms video's gemaakt voor Facebook, onze nieuwsbrief en de website. Wil je niet dat jij of familieleden op zo'n foto staan? Geef het dan svp aan als je aankomt bij het evenement.

Nu aanmelden - kan tot 3 januari

Klik onderaan ook op "Stuur mij kopie", dan heb je zelf ook bewijs van aanmelding.