Sinte Merte viering 2023

Helaas hebben we dit jaar geen locatie kunnen vinden voor een grote vuurhoop. Daarom hebben we met steun van de Wijkraad en in samenwerking met de parochie een alternatief bedacht. Zodat we de gezinnen en kinderen op Bosseve toch weer dat mooie Sinte Merte gevoel kunnen geven! 

St. Maarten kindermis
Omdat Sinte Merte dit jaar op zaterdag valt, kunnen we de activiteit koppelen aan de
St. Maartensmis in de Kerk om 19:00. Dat is een mooie kindermis met St. Maartensliederen en een St. Maartensspel op het einde. De kinderen in de Kerk worden dan allemaal naar boven geroepen en kunnen erbij komen zitten. De mis is afgelopen om 20:00.

Na de mis: een lampionnenstoet
Na de mis gaan we vanaf het Kerkplein om 20:00 een korte stoet lopen door een deel van Boshoven, de kinderen met hun lampionnen en er zal wat muziek zijn. De stoet zal weer eindigen op het Kerkplein. Daar zal een mooi vuur zijn.  We staan daar ook met een kraam met wafels en warme choco, zolang de voorraad strekt. Maak je mooiste lampion en wie weet val jij wel in de prijzen! De 6 mooiste lampionnen kunnen een prijsje winnen, dus doe je best !

Doe allemaal mee !
Kom allemaal! En voor de mensen die thuis blijven: hang lichtjes in je tuin of aan de gevel of wat mooie versiering. Een vuurkorfje mag natuurlijk ook. Dan is het extra leuk voor de kinderen die langs de deuren komen om te zingen en het is dan ook weer een geweldige sfeer op Bosseve!

Voor iedereen vrij toegankelijk !

Bekijk de flyer

 

Let the lights of Bosseve shine !