Een mooie traditie die we in stand houden 

Sinte Merte: iedereen is welkom !

Op vrijdag avond 11 november organiseren we voor de hele buurt weer Sinte Merte. Zoals elk jaar een prachtige lampionnen-tocht vanaf het Kerkplein die eindigt bij onze brandstapel . Sinte Merte rijdt natuurlijk zelf voorop met zijn paard!

'Lichtjes van Bosseve'
Daarnaast zullen we net als vorig jaar lichtjes van Bosseve doen! Zodat de hele wijk er mooi uit ziet. Zorg daarom dat op 11 november je voortuin verlicht is met mooie lampjes en/of versiering. 

Lees meer over de traditie van St. Merte

 


Voor wie?

Leden en niet-leden. Papa's, mama's, opa's en oma's, tantes, ooms, neven en nichten. En alle buurtkinderen natuurlijk!

Zingen aan de deur
Aan alle mensen die thuisblijven willen we vragen om wat lekkers bij de deur klaar te leggen voor de kinderen die liedjes komen zingen aan de deur. Een traditie om in ere te houden!

Start-tijd en locatie
Kom allemaal om 19:00 naar het Kerkplein om daar te verzamelen. Van daaruit begint om 19:15 de stoet die eindigt bij de brandstapel. Ouders: geef uw kinderen een lampionnetje mee en smeer hun stemmetjes zodat ze mooi kunnen zingen!

Let op: het vuur zal in het weiland tegenover Hulsterdijk 5 worden aangestoken. Dat is een andere locatie dan vroeger. Met dank aan de familie Krol, die ons uit de 'brand' hielp bij het vinden van een plek.
OM VEILIGHEIDSREDENEN IS HET NIET TOEGESTAAN OP DE HULSTERDIJK TE PARKEREN.
WIL JE HET VUUR ZIEN, DAN MOET JE MEELOPEN MET DE STOET EN VOORAF ELDERS IN WIJK PARKEREN

Aanmelden voor deelname hoeft niet
Vrije en gratis deelname. Aan kinderen delen we gratis wafels en chocomel uit zolang de voorraad strekt. 1 stuk van elk per kind. Naargelang het weer is de chocomel warm of koud.