Een mooie traditie die we in stand houden 

Sinte Merte: iedereen is welkom !

Op donderdag avond 11 november organiseren we voor de hele buurt weer Sinte Merte. Zoals elk jaar een prachtige lampionnen-tocht vanaf het Kerkplein die eindigt bij onze brandstapel op de hoek Pinksterbloemstraat-Veldbloemstraat. Sinte Merte rijdt natuurlijk voorop met zijn paard!

'Lichtjes van Bosseve'
Daarnaast zullen we net als vorig jaar lichtjes van Bosseve doen! Zorg daarom dat van 9 november t/m 11 november je voortuin verlicht is met mooie lampjes en/of versiering. De mooiste voortuin verdient weer een mooie prijs! Je hoeft niet persé aan de wandelroute naar het vuur te wonen daarvoor.
En de jury: dat zijn we allemaal. Via het stemformulier kun je vanaf 9 november t/m 11 november jouw stem uitbrengen !


Lees meer over de traditie van St. Merte

 


Voor wie?

Leden en niet-leden. Papa's, mama's, opa's en oma's, tantes, ooms, neven en nichten. En alle buurtkinderen natuurlijk!

Zingen aan de deur
Aan alle mensen die thuisblijven willen we vragen om wat lekkers bij de deur klaar te leggen voor de kinderen die liedjes komen zingen aan de deur. Een traditie om in ere te houden!

Start-tijd en locatie
Kom allemaal om 18:50 naar het Kerkplein om daar te verzamelen. Van daaruit begint om 19:00 de stoet die eindigt bij de brandstapel. Ouders: geef uw kinderen een lampionnetje mee en smeer hun stemmetjes zodat ze mooi kunnen zingen!

Aanmelden hoeft niet
Vrije en gratis deelname. Aan kinderen delen we gratis wafels en warme chocomelk uit zolang de voorraad strekt. 1 stuk van elk per persoon. Volwassenen (18+) kunnen een lekker hartverwarmend drankje (winter-shotje) kopen voor slechts 1 euro..