Jeugdweekend Ardennen 2023

Van vrijdagavond 8 tot zondagmiddag 10 september
Voor meiden en jongens geschikt  -  binnen slapen  -   geen enge dingen

Om de paar jaar organiseren wij voor de grotere jeugd een spectaculair outdoor weekend in de Ardennen. Een activiteit die ons als vereniging altijd extra budget, inspanning en zorg kost. Maar we gaan er weer voor! En dat is prachtig, want nu heeft ook een nieuwe groep jeugd de mogelijkheid om mee te gaan en deze geweldige belevenis onderdeel te maken van hun herinneringen. 
Dit keer gaan we met onze bus naar de mooie omgeving van Malmedy. 

Meld je kind(eren) aan, want dit kunnen we niet vaak doen!

Voorbeeld van avontuurlijke tocht vorige keer

Posted by Buurtvereniging Bosseve Weert on Sunday, September 18, 2016

Met leuke games

Voor wie?
Alle jeugd vanaf 12 t/m 18 jaar kan zowieso mee doen. Is je kind bijna 12 jaar in september en denk je dat hij/zij 2 nachten van huis kan zijn? Dan mag aanmelden ook. 
Onderdeel van het programma is ook een avontuurlijke hiking tocht door de wilde natuur.  Deze zullen we in rustig tempo doen, zonder competitie en met geregeld rustpunten. 

Programma op hoofdlijnen
Vertrek: vrijdag 8 sept. 18:15 vanaf Kerkplein Bosseve met een luxe Kupers touringcar.
Terug: op zondag 10 sept. komen we weer aan op Kerkplein Bosseve. Deze tijd (in de namiddag) wordt nog bekend gemaakt, maar het zal voor het avondeten zijn. We slapen in een kampeerboerderij boven op een heuvel met magnifiek uitzicht. De ervaren begeleiding bestaat uit mannen/vrouwen vanuit ons bestuur en vrijwilligers die vaker helpen.

Belangrijkste onderdelen programma:

  • Avontuurlijk en spannende hiking tocht, verkennen van de canyon in de Trôs-Marets vallei
  • Archery tag spel (soft boogschieten)
  • Levend stratego of een soortgelijk spannend spel
  • Barbecue 
  • Marshmallows roosteren
  • En lekker chillen tussendoor natuurlijk

Inbegrepen is 2x stevig ontbijt, 2x lunch en 1x avondeten (BBQ met vlees of vega voor wie dat wil). De kinderen slapen binnen in ruime slaapzalen met sanitaire ruimtes erbij. 

Detail informatie
Ongeveer 1 week voor vertrek ontvangen de ouders een e-mail met gedetailleerde informatie over wat mee te nemen. Houd er rekening mee dat op de vrijdagavond van vertrek de kinderen in ieder geval hun avondeten wel al op hebben! 

Eigen bijdrage
Dankzij de inzet van vrijwilligers en sponsoring vanuit het Samenfonds kunnen we de eigen bijdrage van dit prachtige all-in weekend beperken tot 28,50 euro per kind. Dit bedrag dient na aanmelding direct overgemaakt te worden op NL47RABO 0176996273. Ter name van Bosseve onder vermelding van Ardennen23.

Aanmelden 
In verband met de bus capaciteit is het aantal deelnemers beperkt. Meld je kind(eren) daarom tijdig aan. Let op: aanmelden kan alleen voor het hele weekend. Dus geef het tijdig door aan sport- of andere verenigingen.

Wil je niet dat er foto's gemaakt worden van je kind(eren), geef dit dan aan in het veld opmerkingen bij het aanmelden.