Evenementen programma 2020

Dit is het lopende programma van 2020. Inhoudelijke wijzigingen voor behouden. Evenementen die al geweest zijn verdwijnen uit het overzicht. Onder aan de pagina kun je die terug kijken.

Als gevolg van Corona is het jaarprogramma veranderd. Een aantal evenementen zijn verplaatst en van een aantal is nog onzeker of ze door kunnen gaan. Pasen is definitief niet door gegaan. Als alternatief zijn chocolade hazen aan huis bezorgd voor de kinderen.

55+ uitje

Hiervoor wordt nog nieuwe datum gezocht. Aanmelden kan gewoon

We organiseren in het kader van 'NL Doet !' weer een ouderwets gezellige middag voor iedereen die 55 of ouder is. Zeg maar gerust voor de 'oudere jongeren' in onze vereniging.

Sinterklaas verschijnt met zijn pieten !

Zondag 29 november

Sinterklaas komt met zijn pieten kort langs bij elk gezin voor het huis. Iedereen krijgt een mooi cadeau en wat lekkers! Voor alle kinderen t/m groep 5.  

Poolbiljart experience

Vrijdag 11 december (onder voorbehoud corona)

Altijd al eens willen pool biljarten onder begeleiding van professionals? Wij deden het al eens met de jeugd vorig jaar. Nu is er ruimte voor een grotere groep, ook voor ouders die interesse hebben. Het zal plaats gaan vinden op 11 december in House of Billiards aan de Maaspoort. Meer informatie volgt.

Wat hebben we dit jaar al gedaan?