Jeugdweekend Ardennen 2020

Voor meiden en jongens geschikt !  

Veel vragen kregen wij de afgelopen paar jaar, of we weer eens naar de Ardennen konden gaan met Bosseve. Het jaar 2016 was de vorige keer dat wij voor de grotere jeugd een avontuurlijk weekend in de Ardennen organiseerden. Een evenement dat ons als vereniging altijd extra budget, inspanning en zorg kost. Maar we gaan er weer voor! En dat is prachtig, want nu heeft ook een nieuwe groep jeugd de mogelijkheid om mee te gaan en deze geweldige belevenis onderdeel te maken van hun herinneringen. 

Meld je kind(eren) dan ook zeker aan, want dit kunnen we niet vaak doen!
Stel een plek voor je kind(eren) zeker en meld ze zo snel mogelijk aan.  Het is een geheel verzorgd weekend met 1 overnachting, eten en activiteiten op een slaapzaal bij camping La Gileppe midden in de natuur van de Ardennen bij Jalhay en bij het prachtige stuwmeer van La Gileppe. Dit ligt tussen Verviers en Eupen.


Filmpjes: korte impressie van de omgeving en van de kinderen in het bos de vorige keer:

Posted by Buurtvereniging Bosseve Weert on Sunday, September 18, 2016

Voor wie?
Alle kinderen vanaf 12 t/m 18 jaar kunnen zowieso mee doen. Is je kind 11 of bijna 11 jaar en denk je dat hij/zij 1 nacht van huis kan zijn en het programma leuk vindt, dan mag aanmelden ook NB: om overal aan mee te kunnen doen is een lengte van minimaal  1,30 m nodig.

Programma op hoofdlijnen

Vertrek: zaterdag 5 sept.  9:15 vanaf Kerkplein Bosseve
Terug: op zondag 6 sept. komen we weer aan op Kerkplein Bosseve. Deze tijd (in de namiddag) wordt nog bekend gemaakt.

Belangrijkste onderdelen programma in de Ardennen:

  • Avontuurlijk en spannend klimpark Accro
  • Verkennen van het meer van La Gileppe, wilde natuur, riviertjes en watervallen
  • Bezoek aan de stuwdam, de grote stenen leeuw en de panorama uitkijktoren
  • Barbecue 
  • Hout sprokkelen en kampvuur maken,  Marshmallows roosteren
  • En lekker chillen tussendoor natuurlijk

    Inbegrepen is ontbijt, 2x lunch en 1x avondeten (BBQ met vlees of vega voor wie dat wil). De kinderen slapen binnen in ruime slaapzalen met nette sanitaire ruimtes erbij. Bij voldoende aanmeldingen zal het vervoer plaats vinden met  een Kupers touringcar. Nadere details daarover volgen later.


Detail informatie
1 week voor vertrek ontvangen de ouders een e-mail met gedetailleerde informatie over wat mee te nemen. Houd er rekening mee dat op de zaterdagochtend van vertrek de kinderen in ieder geval hun ontbijt al op hebben.

 

Eigen bijdrage
Dankzij de inzet van vrijwilligers en sponsoren kunnen we de eigen bijdrage van dit prachtige all-in weekend beperken tot 25 euro per kind. Dit dient na aanmelding overgemaakt te worden op NL47RABO 0176996273. Ter name van Bosseve, onder vermelding van Ardennen.

Aanmelden (vol = vol)
In verband met slaapzaal en activiteiten is het aantal deelnemers beperkt. Meld je kind(eren) daarom tijdig aan. Mogelijk zijn er Corona gedragsregels van toepassing. Gezien de organisatie kan aanmelden  alleen voor het hele weekend. Niet voor een deel ervan.

Wil je niet dat er foto's gemaakt worden van je kind(eren), geef dit dan aan in het veld opmerkingen bij het aanmelden.

Nu aanmelden (kan tot 14 augustus)

Let op: zet onderaan vinkje aan voor ontvangen  kopie, dan ontvang je ook bevestiging via email.